Οι κανόνες έχουν αλλάξει

Σε όλο τον κόσμο, οι πελάτες, οι συνεργάτες και οι ανταγωνιστές σας

είναι πλέον σε άμεση επαφή και απαιτούν μια απρόσκοπτη εμπειρία επικοινωνίας

Στη Rhyme & Reason

Προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες μετάφρασης και διερμηνείας σε πάνω από 100 γλωσσικούς συνδυασμούς, για να σας βοηθήσουμε να επιβιώσετε στην παγκόσμια αγορά και να δημιουργήσετε σταθερές διεθνείς σχέσεις.

Οι ειδικευμένοι μεταφραστές μας έχουν άρτια γνώση της γλώσσας-πηγής και είναι φυσικοί ομιλητές της γλώσσας-στόχου τους, με εις βάθος γνώση των συγκεκριμένων θεμάτων τα οποία μεταφράζουν. Έχουμε εξαιρετική εμπειρία στη διαχείριση μεγάλων μεταφραστικών έργων σε πολλές γλώσσες, χρησιμοποιώντας ένα ισχυρό δίκτυο μεταφραστών με τους οποίους απολαμβάνουμε μακροχρόνιες σχέσεις, που βασίζονται στην αμοιβαία δέσμευση μας για την αριστεία.

10.000
Έργα
Κάθε
Χρόνο

Υποστηρίζουμε όλα τα στάδια του μεταφραστικού σας έργου, σε κάθε τομέα, χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες, την τεχνογνωσία μας και μια ομάδα περισσότερων από 500 επαγγελματιών μεταφραστών από όλο τον κόσμο. Το πρότυπο σύστημα διαχείρισης μετάφρασης που εφαρμόζουμε μας βοηθά να διασφαλίζουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα κάθε φορά, ελαχιστοποιώντας τα τυχόν απρόβλεπτα προβλήματα. Πετυχαίνουμε το στόχο μας χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονες τεχνολογίες διαχείρισης μετάφρασης σε όλες τις διαδικασίες μας, διότι, πολύ απλά, μας επιτρέπουν να παράγουμε εξαιρετικά αποτελέσματα στο συντομότερο δυνατό χρόνο, και σε ανταγωνιστικές τιμές.

0
Έτη

Εμπειρία

Οικοδομούμε σχέσεις εμπιστοσύνης και επαγγελματικού σεβασμού με τους πελάτες μας από τον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα σε όλο τον κόσμο και πιστεύουμε ότι το δυνατό μας σημείο είναι η ευελιξία και η ετοιμότητά μας για την εφαρμογή καινοτόμων υπηρεσιών προς όφελός τους.

 

Μια ολοκληρωμένη, οικονομική λύση

Οι πελάτες μας αποκομίζουν οφέλη από μακροχρόνιες σχέσεις με την εταιρεία μας, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης ορολογίας και εξειδικευμένων λεξιλογίων, που οδηγούν σε σημαντική εξοικονόμηση κόστους σε μακροπρόθεσμη βάση. Παράλληλα, το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην Πάτρα, στην καρδιά της Δυτικής Ελλάδας, μας επιτρέπει να αξιοποιούμε τις ανταγωνιστικές χρεώσεις της χώρας μας για να παρέχουμε υψηλής ποιότητας μεταφράσεις σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, σε πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Εμπιστευτικότητα

Καθώς κατανοούμε τη σημασία της προστασίας των εμπιστευτικών δεδομένων, όλοι οι μεταφραστές μας υπογράφουν συμφωνίες εμπιστευτικότητας, ώστε να εξασφαλίζουμε ότι οι ευαίσθητες πληροφορίες σας βρίσκονται σε καλά χέρια. Κατόπιν αιτήματος, μπορούμε επίσης να υπογράψουμε συμφωνία εμπιστευτικότητας με τους πελάτες μας, για τη μετάφραση διαβαθμισμένων πληροφοριών.

Επικοινωνια!

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να σας συμβουλεύσει σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας της μετάφρασης, τόσο πριν, όσο κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την ολοκλήρωση της και να σας προσφέρει την υποστήριξη που χρειάζεστε.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφωνικά για οποιαδήποτε ερώτηση ή πρόταση που μπορεί να έχετε.
Επικοινωνια!